Ring på telefon:

Send os en e-mail:

Landbrugsmaskiner

​Når man skal ud og investere i en ny langbrugsmaskine, så kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse. Derfor tilbyder vi hos Ingemann Larsen A/S også salg af brugte landbrugsmaskiner. Ved at købe en brugt landbrugsmaskine i stedet for splinter nye af slagsen, så kan du spare et vist beløb på den investering, det er at købe en landbrugsmaskine.

Landbrugsmaskiner i brugt tilstand er ikke lig med dårlig kvalitet

Bare fordi der er tale om brugte landbrugsmaskiner, så er det ikke ensbetydende med, at kvaliteten af landbrugsmaskinerne halter. Mange vælger at skifte deres gamle landbrugsmaskiner ud med nyere modeller og i stedet for at få destrueret disse maskiner, så kan man vælge at sælge dem brugt i stedet for.

Se vores brugte maskiner - Klik her

Hjælp til at finde den bedste maskine

Hos Ingemann Larsen A/S står vi klar til at hjælpe og vejlede dig på bedst mulig vis, hvis du overvejer at købe brugte landbrugsmaskiner. Vi kan komme med gode råd omkring hvilken type af landbrugsmaskine, der passer bedst til dit behov, sådan at du kan være sikker på, at du ender op med de brugte maskiner, der egner sig bedst til det stykke arbejde, du skal have udført. Vi står klar til at hjælpe kunder fra hele Jylland, og i særdeleshed Nordjylland, med deres køb.

Hør nærmere om vores brugte landbrugsmaskiner

Kom forbi vores butik for at høre nærmere omkring vores landbrugsmaskiner eller ring til os på telefon 97 74 41 11. Du er også velkommen til at skrive til vores e-mail salg@ingemann-larsen.dk.

Vi ringer gerne til dig

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma​navn & CVR

Ingemann Larsen A/S

CVR 55227012

Find os

Østervang 52

7900 Nykøbing Mors

KonTakt oS