Ring på telefon:

Send os en e-mail:

​Have-park maskiner leveres til kunder i hele landet både privat og erhverv

Er du på udkig efter en ny  plæneklipper eller motorsav? Så finder du det hos Ingemann Larsen A/S. Vi er en professionel maskinforretning med et bredt udvalg af både nye og brugte have-park maskiner. Desuden tilbyder vi reparation og service af alle maskiner. Vi holder til i Nykøbing Mors, men leverer til kunder på hele Mors.

Vi har mange års erfaring med både landbrugsmaskiner og have-park maskiner. Sidstnævnte bliver især brugt af større haveejere, anlægsgartnere, boligselskaber og kommuner. Hos os tilbydes altid en solid rådgivning og vejledning, så du kan vælge den rette maskine.

Høj forsyningssikkerhed på have- og parkmaskiner

Her hos os har vi en høj forsyningssikkerhed på have- og parkmaskiner. Dette betyder, at vores sortiment dækker bredt, så der er noget for enhver smag. Vi har ligeledes høj forsyningssikkerhed på reservedele, hvilket er din sikkerhed for, at dine parkmaskiner altid er velfungerende og i god stand. 

Vi tilbyder alt inden for følgende maskiner:

  • Hækkeklipper
  • Havetraktor
  • Fejemaskine
  • Plæneklipper
  • Motorsav.

Vi lægger vægt på at levere en solid service hver gang. Derfor har vi døgnvagt, hvor vi står til rådighed alle døgnets timer. Dermed har du en større sikkerhed imod driftstop, ligegyldigt hvornår uheldet skulle være ude.

Kontakt os for at høre mere om vores have-park maskiner

Du er meget velkommen til at få mere at vide om vores salg af nye og brugte have-park maskiner. Vi fortæller også gerne om vores ydelser såsom reparation og service. Du er altid velkommen i butikken, men du kan også kontakte os, hvis ikke du er i nærheden.

Du kan ringe på telefon: 97 74 41 11 eller skrive på mail: salg@ingemann-larsen.dk, så tager vi os en uforpligtende snak hurtigst muligt.

Vi ringer dig gerne op

​​Hvis du udfylder nedenstående ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål, du måtte have omkring have park maskiner​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nyheder​

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

Fandt du ikke det, du søgte?​

Find os

Østervang 52

7900 Nykøbing Mors

Se rutevejledning

Kontakt os