Ring på telefon:

Send os en e-mail:

​Have park maskiner til anlægsgartnere kommuner med videre

​Hos Ingemann Larsen A/S på Mors nær Holstebro og Thisted forhandler vi have park maskiner i hele landet. Vi har et bredt udvalg af nye maskiner, men vi sælger også brugte maskiner. Derudover tilbyder vi reparation og service af have park maskiner.

Vi har en høj forsyningssikkerhed på have park maskiner

​Vi har mange års erfaring med både landbrugsmaskiner og have park maskiner, og sidstnævnte bliver især brugt af større haveejere, anlægsgartnere, boligselskaber og kommuner. Vi tilbyder naturligvis en solid rådgivning og vejledning i at vælge den rette maskine.

Vi lægger også vægt på at levere en solid service, og derfor har vi døgnvagt. Dermed har du en større sikkerhed imod driftstop. 

Samtidig har vi en høj forsyningssikkerhed på maskiner og reservedele. Vi lægger med andre ord stor vægt på, at vi skal sikre, at kundernes have park maskiner altid er i god stand og er velfungerende.

Kontakt os for at høre mere om vores maskiner

​Du er meget velkommen til at få mere at vide om vores nye og brugte have park maskiner. Vi fortæller også gerne om vores ydelser såsom reparation og service. Du er altid velkommen i butikken, men du kan også kontakte os først.

Du kan ringe på telefon 97 74 41 11 for at tage en indledende drøftelse, eller du kan skrive til vores e-mail på salg@ingemann-larsen.dk.

​Cub Cadet XC3 F46

Pris : 9.495 kr. inkl. Moms.

​Se mere her »

Cub Cadet XT2 PS107

Pris : 23.500 kr.


​Se mere her »

Stiga Tornado 6108 HW

Pris : 24.000 kr. inkl. Moms.


​Se mere her »

Stiga Park 420P

Pris : 35.995 Kr. Inkl. Moms.


​Se mere her »

​Vi ringer dig gerne op

​​Hvis du udfylder nedenstående ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål, du måtte have omkring have park maskiner

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nyheder​

Firma​navn & CVR

Ingemann Larsen A/S

CVR 55227012

Find os

Østervang 52

7900 Nykøbing Mors

KonTakt oS