Ring på telefon:

Send os en e-mail:

Finsnitter med førsteklasses snittekvalitet

Er du på udkig efter en finsnitter af høj kvalitet? Her hos Ingemann Larsen A/S finder du et stort sortiment af forskellige finsnitter-modeller til diverse behov. Vi garanterer god service, høj kvalitet og lave priser. Vi holder til i Nykøbing Mors, men uanset hvor på Mors du bor, så står vi til rådighed.

Her hos os finder du et bredt sortiment af finsnittere, som også går under navnet grønthøster. Det store udvalg garanterer os, at der er noget til ethvert behov. Vi foretager salg af både ny og brugt finsnitter, hvilket betyder, at du ikke nødvendigvis behøver at have den helt store pengepung med. Uanset hvilken finsnitter du går med, så garanterer vi høj kvalitet til en god pris.

Selvkørende finsnitter i flere modeller

Vores brede udvalg af finsnittere indeholder flere forskellige selvkørende modeller fra den nye BiG X serie. Kendetegnende for denne model er, at den er en mindre størrelse, der stadig leverer en fremragende snittekvalitet. En finsnitter fra denne serie er altså med garanti et godt valg.

Designet af disse finsnittere er enestående og gennemtænkt, hvilket sikrer effektivitet og skarp kvalitet hver gang. Vi hjælper dig gerne med at vælge den rette model efter dine behov, så du kan få stor glæde og gavn af din nye finsnitter. Vi har nemlig mange års erfaring i branchen, som vi gerne deler ud af.

Ring for flere oplysninger

Lyder en finsnitter fra BiG X serien som noget for dig, så er du altid velkommen til at kontakte os for at høre mere. Vi tager gerne en uforpligtende snak, hvor du kan høre mere om vores sortiment af både nye og brugte maskiner såsom finsnitter og kornvogn.

Du kan ringe på telefon: 97 74 41 11 eller skrive på mail: salg@ingemann-larsen.dk, så vender vi tilbage snarest muligt med flere oplysninger.

Du er naturligvis også altid velkommen til at kigge ind forbi butikken i Frøslev.

​Vi ringer gerne til dig

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Her under kan du finde mere infomation på de forskellige modeller.​

Fandt du ikke det, du søgte?​

Find os

Østervang 52

7900 Nykøbing Mors

Se rutevejledning

Kontakt os