Ring på telefon:

Send os en e-mail:

KAWECO Minilæsser til ethvert behov​

KAWECO Loaders​ er en stærk minilæsser som vi importere fra Holland.​

Her under kan du se de forskellige modeller vi forhandler.

KAWECO KW20 FARMER

​3-Cylinder Yanmar motor (25hk)

Vægt            1895/2045 Kg

Max løft       1515 Kg

Løfte højde  2290 mm

KAWECO KW25 FARMER

KAWECO KW25 INFRA

​3-Cylinder Yanmar motor (37hk)

2 speed

Vægt            2412/2562 Kg

Max løft       2032 Kg

Løfte højde 2283 mm

KAWECO KW25 TELE

KAWECO KW37 FARMER

KAWECO KW37 INFRA

​4-Cylinder Yanmar motor (48hk)

Vægt            3630/3780Kg

Max løft       2845 Kg

Løfte højde 2720 mm

Hvis du mangler en minilæsser til dit næste projekt, så er der hjælp at hente lige her hos Ingemann Larsen A/S. Vi er et professionelt firma med stor erfaring i branchen. Her hos os finder du et stort udvalg af både brugte og nye landbrugsmaskiner. Vi servicerer kunder over hele Danmark.

Uanset om du er på udkig efter en helt ny minilæsser eller en brugt, så finder du det i vores sortiment. Vi har sørget for at samle nogle af de bedste modeller på markedet, således at der er en minilæsser til ethvert behov her hos os. Du kan være sikker på, at alle er af høj kvalitet, men sælges til en konkurrencedygtig pris.

Få professionel rådgivning i valget om den rette minilæsser

I vores udvalg af minilæssere finder du blandt andet KAWECO Loaders, der er en stærk minilæsser, som vi importerer fra Holland. Denne fås i flere forskellige modeller afhængig af behov. Om du skal i gang med et stort eller et mindre projekt, spiller altså ingen rolle her hos os – vi har minilæssere til ethvert behov.

Det kan være svært at finde ud af, hvilken minilæsser der er den helt rette for dig og dine behov. Derfor står vi altid klar med kompetent rådgivning og vejledning, så du kan finde en minilæsser, der matcher dine ønsker.

Kontakt os for et godt tilbud

Hos os tilbyder vi altså salg af diverse former for landbrugsmaskiner såsom minilæssere. Lyder dette som noget for dig, er du altid velkommen til at kigge ind forbi vores butik i Frøslev. Befinder du dig ikke i nærheden, er du også til hver en tid velkommen til at kontakte os på anden vis.

Du kan ringe til os på telefon: 97 74 41 11 eller skrive til os på mail: salg@ingemann-larsen.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.​​

Har du spørgsmål?​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fandt du ikke det, du søgte?​

Find os

Østervang 52

7900 Nykøbing Mors

Se rutevejledning

Kontakt os