Ring på telefon:

Send os en e-mail:

​Pillefyr, stokerfyr og pilleovne til private hjem

Hos Ingemann Larsen A/S i Nykøbing Mors på Mors forhandler, monterer og servicerer vi pillefyr, stokerfyr og pilleovne. Generelt er der store besparelser at hente ved at skifte til pillefyr eller stokerfyr, men en pilleovn i stuen kan også medføre større besparelser.

Mange løsninger lige fra pillefyr til brændeovne

​Vi har en række forskellige pillefyr, stokerfyr og pilleovne såsom et stokeranlæg fra Vølund. Det har selvrensende modul i røgkanalerne og på det rustfrie brænderhoved. Det er en prisbillig løsning for mange hjem.

Derudover tilbyder vi en træpillekedel og silo fra Passat, som også er i et fornuftigt prisleje. Den har en høj udnyttelsesgrad, og den starter først, når der er brug for varme. Vi kan også tilbyde et stokerfyr fra Passat, hvor kedel og magasin er bygget sammen. Det er pladsbesparende og støjsvagt.​

Det er ikke det billigste på markedet, men har ry for at være et af de bedste på den lange bane.

Vi kan endvidere tilbyde en brændeovn til stuen, hvis I ikke ønsker at koble et pillefyr på centralvarmeanlægget, eller hvis I ikke har et centralvarmeanlæg. Vi har mange modeller fra Ecoteck, og de er gode alternative til den klassiske brændeovn.

Kontakt os for at få mere at vide om biobrændsel

​Du er altid velkommen i butikken, men du kan også ringe, hvis du har spørgsmål til vores pillefyr, stokerfyr og pilleovne. Du kan ringe på telefon 97 74 41 11, eller du kan skrive til e-mail til salg@ingemann-larsen.dk.

Vi ringer dig gerne op​

Hvis du udfylder nedenstående ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål, du måtte have omkring pillefyr​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fandt du ikke det, du søgte?​

Find os

Østervang 52

7900 Nykøbing Mors

Se rutevejledning

Kontakt os