Ring på telefon:

Send os en e-mail:

Varmepumpe til økonomisk og miljøvenlig jordvarme​

​Hos Ingemann Larsen A/S på Mors nær Holstebro og Thisted monterer vi gerne din nye varmepumpe, og vi kommer i hele landet. Vi tilbyder også eftersyn, service og reparation af din varmepumpe. De mest populære varmepumper er jordvarmepumper, men luft-til-vand-varmepumper er også populært, hvis det ikke er muligt at etablere jordvarme.

Meget lave driftsomkostningerne for en varmepumpe

​Jordvarme er blevet meget populært, fordi driftsomkostningerne er ganske lave for denne form for varmepumpe. Dog er der en større engangsomkostning i forhold til andre varmekilder. Jordvarmen kan kobles til jeres nuværende centralvarmeanlæg samt til jeres vandbåren radiatorsystem og brugsvandsopvarmning.

Der skal naturligvis være plads til jordvarmeslangerne. Haven eller jorden skal være omkring dobbelt så stor som rumarealet. Dertil kommer, at huset skal være velisoleret, ligesom radiatorerne skal have den rette størrelse.

​En jordvarmepumpe er både et økonomisk og miljømæssigt fornuftigt valg, fordi jordvarmepumper er CO2-neutrale. Dertil kommer, at du kan spare op til 50 procent på varmeregningen. Vi benytter Vølund på grund af den høje kvalitet.

Kontakt os for at få et tilbud på et nyt varmeanlæg

​Du er meget velkommen til at få meget mere at vide om jordvarme, og vi tager gerne en drøftelse omkring de mange muligheder. Derpå fremsender vi gerne et uforpligtende tilbud på en nye varmepumpe.

Du kan ringe på telefon 97 74 41 11, hvis du ønsker en nærmere drøftelse og måske en uforpligtende besigtigelse. Eller du kan skrive til e-mail til salg@ingemann-larsen.dk. Desuden er du altid velkommen i butikken.

​Vi ringer dig gerne op

​​Hvis du udfylder nedenstående ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål, du måtte have omkring varmepumper

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma​navn & CVR

Ingemann Larsen A/S

CVR 55227012

Find os

Østervang 52

7900 Nykøbing Mors

KonTakt oS